Wednesday, March 11, 2009

Salam Maulidul Rasul Dan Selamat Bercuti lagi..

Jambatan yang berliku2...sama mcm perjalanan kita, yang penting sampai ke tempat tujuan. banyak halangan....terutama bila lalu tempat2 berair mcm ni....teringat tasik bukit merah la pulak. hahaha. ni shot kat taman tasik taiping....masih mcm dulu2 jugak.

tongkat ali yang sama tinggi dengan jurugambo... kalau buat kapsul ni.... agak2 berapa banyak boleh dapat agak2..... banyak2 banyak2 ..haha (upin dan ipin).

antara jajan2 yang terdapat di taiping. tentu tada sama mcm kat us/aus/belgium/london... agaknya la. kalau nak poskan bgitau ja. haha. sambil tgu ikan2 apa salahnya mkn2 sikit.

buah apa pulak ni.......ini merupakan buah nangka. ingat ke biasanya banyak juai kat tepi2 jalan di kawasan serdang. tapi masa tu semua tak kesah..... belum cerita lagi laksa, mee rojak kat all boys....cesss...cukup2222.


salam, time2 dekat2 nak cuti ni....mula la nak merapu. haha. sian kekawan yang nak pengsan2 buat eksperimen (haha). saboe je lah. Semoga sempat mengajarkan ilmu2 tu bila balik Malaysia nanti. Kalau di sekolah sekarang ni......biasanya che gu2 tengah semak kertas ujian dan siapkan semua markah sebelum cuti, gotong-royong kemas kelas dll.

Rasanya belum lewat lagi mengucapkan selamat menyambut Maulidul Rasul SAW. jadilah pengikut Rasululullah yang paling setia....walau siapa dan di mana2 pun kita berada. aminnn. baca juga di blog saudara ambuyat tentang artikel2 menarik untuk dikongsi bersama.

http://ambuyatel-binangkit.blogspot.com/2009/03/sabarlah-cikgu.html

2 comments:

Kamil L said...

hhuhu..best nyer....leh bercuti... kat sini kalo bercuti pun, otak masih fikir pasai keja...huhu... =((

jamaljafri said...

SINI, TME KEJAPUN RASA MCM CUTI JE...HAHAHA. KALAU TIME CUTI RASA MCM HARI RAYA PULAK....PI SANA....PI SINI....